Rami Aaltonen

Rami Aaltonen

@ramiaaltonen

Followers2.5K
Following1.7K

Digitaalisten palveluiden pitkän matkan päällysmies. Syntynyt alla kiireisten tähtien. Senior Advisor & Founder yrityksessä https://t.co/0Cp6bmEkTu.

Finland
Joined on March 29, 2009
@ramiaaltonen Statistics

We looked inside some of the tweets by @ramiaaltonen and found useful information for you.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
19 hours
Average replies
1
Average retweets
0
Average likes
21
Tweets with photos
26 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100
Fun Fact

There are 181,354 people on Twitter who use the term "social media" in their bio.

Huomenta! 
Aamusaunassa käyty. Aamupala tuulensuojaan ja Ruovedelle volkkaritapahtumaan tapaamaan lajitovereita.
Hyppää mukaan: https://t.co/QAXXhCs4Z6 https://t.co/IreJPgCr2r

Huomenta! Aamusaunassa käyty. Aamupala tuulensuojaan ja Ruovedelle volkkaritapahtumaan tapaamaan lajitovereita. Hyppää mukaan: https://t.co/QAXXhCs4Z6 https://t.co/IreJPgCr2r

Lapset kylässä isovanhemmilla. Ajattelin tehdä jotain villiä heti aamusta ja surautin aamupuuron päälle valmiskermavaahtoa. La dolce vita!

5
0
159

Tässä _saattaa_ roikkua vielä ilmassa Valtterin kisa. #cmoref1

1
0
4

Nyt on muuten iso riita valmis. Onneksi ei ainakaan isompia henkilövahinkoja. #cmoref1

0
0
3

Parahin sade. Voisitteko te mitenkään ropsahtaa tänne Uudellemaalle?

1
0
9
Roadtrip-terveiset Pulkkilanharjulta! Ehdottomasti kappale kauneinta Suomea. 🇫🇮
Ota seurantaan: https://t.co/QAXXhCs4Z6
.
.
Photo credits: https://t.co/xFGyJN0Jnl
#visitfinland #pulkkilanharju https://t.co/W5MlUZ97wp

Roadtrip-terveiset Pulkkilanharjulta! Ehdottomasti kappale kauneinta Suomea. 🇫🇮 Ota seurantaan: https://t.co/QAXXhCs4Z6 . . Photo credits: https://t.co/xFGyJN0Jnl #visitfinland #pulkkilanharju https://t.co/W5MlUZ97wp

Juolahti mieleen, että tapahtui näinä päivinä 2005: Ajoin PV:n Land Roverin parkkihalliin Bosniassa. Hallin katto madaltui yllättäen. Taakkateline ei sopinutkaan ja poks. Kyydissäni ollut naispuoleinen slovenialaisupseeri päästi röhönaurun. Oma oloni oli hetken aikaa epärehvakas.

2
0
27
Kotinurkilla on kukkakauppa ja siinä UPS:n palvelupiste. Diggailen kukkakaupan tuoksusta sen verran reilusti, että ohjaan paketit noudettavaksi tuolta. https://t.co/WEM4efKAK4

Kotinurkilla on kukkakauppa ja siinä UPS:n palvelupiste. Diggailen kukkakaupan tuoksusta sen verran reilusti, että ohjaan paketit noudettavaksi tuolta. https://t.co/WEM4efKAK4

Perustelulogiikka ontuu, kun kehotetaan nauttimaan kuumuudesta, koska kohta tulee räntää. Läheistä sukua puheelle, että kun armeijan teltassa on paukkupakkasella jalat tulessa kaminan kyljessä ja toisaalta pää jäätynyt teltan seinään, niin keskimäärinhän on hyvä olla.

0
0
2

Leirintäalueella n. kymmenvuotias jäbä hoilottaa: ”I wonder how, I wonder why yesterday you told me 'bout the blue blue sky.”

3
0
17

Minäpäs olinkin tänään huvipuistossa tuollaisen kahdeksan tuntia. Lihan kypsyysaste well done plus.

0
0
9

Mukava pakottaa negatiivinen tunnelataus päälaelleen. Huvipuistossa puoli tuntia burgerijonossa. V-käyrä koholla, varsinkin sivummalla odottavilla ipanoilla. Vedin väkisin hymyn ja toivotin tiskin takana hikoilevalle juniorille tsemppiä rankkaan päivään. Hän ilahtui. Hieno hetki.

2
0
24

Mistä joidenkin autoilijoiden roadrage noin yleistettynä pohjimmiltaan kumpuaa? Kun kiukun määrähän ei ole kärkiyksilöillä missään suhteessa tilanteisiin.

4
1
5

Perin poikkeuksellisesti telkkari auki ja sieltähän tulee Hittimittari! Kuinka siisti ohjelmaformaatti? Ja kuinka viileä Mikko Alatalo olikaan juontajana? 👌

1
0
8

Jotkut matkustavat Tiibetiin oppimaan syvimpiä viisauksia iki-iäkkäiltä tietäjiltä. Täysin turhaa. Samaan lopputulokseen pääsee minkä tahansa suomalaisen leirintäalueen miesten saunavuorolla.

2
1
25
Oon ansainnut mun laskevan sykkeen. 🎶☀️🍉⛱ https://t.co/q5U19MYXan

Oon ansainnut mun laskevan sykkeen. 🎶☀️🍉⛱ https://t.co/q5U19MYXan

Jos koronasta nyt hakemalla hakee positiivista, niin tämä on ajanut monet tutustumaan ja ihastumaan uudelleen kotimaahan. Ei olisi yhtään huonompi juttu, että tältä osin jäisi jotain pysyvääkin.

0
0
15

Moni koittaa mennä kesällä rannikolla kohteisiin Porvoo, Hanko tai Turku. Näitä kaikkia kokeilleena sanoisin, että ennemmin kannattaa ottaa suunnaksi Loviisa, Parainen tai Rauma.

0
0
11
Next Page