MtJ

MtJ

@MtJok73

Followers259
Following529

Almost total hermit / lähes totaalinen hermitti. Jossain päin Savoa maaseudulla. Kaurismäki-fani. Perinneniityt ja maaseutu. Rautalankamusa ♥️

Savo
Joined on November 15, 2016
@MtJok73 Statistics

We looked inside some of the tweets by @MtJok73 and found useful information for you.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
2 hours
Average replies
1
Average retweets
0
Average likes
3
Tweets with photos
22 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100
Fun Fact

Infographics added to Stumbleupon generate 746% more pageviews than other kinds of content.

MtJ
11 hours ago

Mä seison selkä suorassa. Ja teen parhaani ettei vieraslajit leviä. Kehotan muitakin.

0
0
1
MtJ
11 hours ago

Tavallaan kova purku... Mutta ainakin @akknasoP tunsi Laurin plus varmaan suht tuttua tarinaa.

2
0
1
MtJ
11 hours ago
Pappa. Tarinan kertoja. Kylän pelimanni Kopsuolla. https://t.co/nFgnQhE1sz

Pappa. Tarinan kertoja. Kylän pelimanni Kopsuolla. https://t.co/nFgnQhE1sz

MtJ
11 hours ago

Se oli se kokonaisuus. Se oli raju. Jokainen erikoinen laji oli tarkastelemisen arvoinen. Jokaisen lajin käytös, piti pysähtyä ja katsoa ja oppia. Tarkkaile. Huomioi. Sen haluaisin siirtää ihan kaikille. Tarkkaile. Ota selvää. Poista vieraslajit pois. Tuhoa ne.

1
0
0
MtJ
11 hours ago

Joka vuosi tehtiin hankintahakkuita. Joka vuosi olin mukana. Joka vuosi niitettiin niityt. Joka vuosi näki miten luonnon monimuotoisuus kukoistaa.

1
0
1
MtJ
11 hours ago

Tajusi täysin miten peto-saalissuhde toimii. Tajusi täysin miten vieraslaji tuhoaa luontoa. Kimalaiset olivat sydämen asia. Niittykasvit. Niin minullekin.

1
0
0
MtJ
11 hours ago

Parhaiten jäi mieleen se, että KOSKAAN ei pidä hakata aukkoa. Koska se on raiskausta. Se suhtautuminen metsään ja luontoon oli ylimaallista. Jokainen hyönteinen ja kasvi ja lintu tunnettiin. Niiden tarkoitus. Mies oli käynyt viikon kiertokoulua. Ei osannut kirjoittaa.

1
0
0
MtJ
11 hours ago

Pappa ampui 3 metsoa yhdellä haulikon laukauksella. Mulla on se haulikko kaapissa. Kovin saalis mitä vietiin oli muikkua 114kg per verkko; 7 verkkoa ja helevetin kiire Lahden torille.

1
0
1
MtJ
11 hours ago

Tiedän Kinisselän kalapaikat metrilleen vieläkin. Kaksi vuosikymmentä opettelin. Isänisän kalakaveri oli Pylvänäinen. Rapalan uistimet tietää moni. Sieltä se lähti. Mulla on Pylvänäisiä vieläkin tallessa. Papalle tehtyjä.

1
0
3
MtJ
11 hours ago

Öarast opettaja oli isänisä. Se oli ammattimetsästäjä ja ammattikalastaja. Opetti aseenkäytön. Kahden sodan veteraani. Ikinä en pärjännyt tarkkuudessa. Enkä tappamisessa. Se taito oli ammattilaisella tajuton. Sieltä lähti jälleenlataus. Ja opetti se vanhus myös panostamaan.

1
0
2
MtJ
11 hours ago
Nyt tajusin.. Oon metsästänyt 33 vuotta. Harrastanut ammuntaa 41 vuotta. Jälleenladannut 27 vuotta.

Hitto miten kauheita aikoja, ei yhtään tunnu että vuosikymmenet kuluneet 😁

Kinisselän rannalta se lähti, kuusivuotias silloin. Kahdeksanvuotiaana eka ampumakisa. https://t.co/C4IUIE5vCF

Nyt tajusin.. Oon metsästänyt 33 vuotta. Harrastanut ammuntaa 41 vuotta. Jälleenladannut 27 vuotta. Hitto miten kauheita aikoja, ei yhtään tunnu että vuosikymmenet kuluneet 😁 Kinisselän rannalta se lähti, kuusivuotias silloin. Kahdeksanvuotiaana eka ampumakisa. https://t.co/C4IUIE5vCF

MtJ
12 hours ago
Toisaalta ei se Kainuu myöskään paha olis... https://t.co/DwdSg318e2

Toisaalta ei se Kainuu myöskään paha olis... https://t.co/DwdSg318e2

MtJ
12 hours ago
Rupesin miettimään että p***kele, jos oiskin 2-3 viikkoa Lapin puskassa pystykorvan kanssa. Riittelee taas tää työ ja etelän meno muutenkin.

Saispa järjestymään sen 2 viikkoa edes. https://t.co/31vSyuHzyf

Rupesin miettimään että p***kele, jos oiskin 2-3 viikkoa Lapin puskassa pystykorvan kanssa. Riittelee taas tää työ ja etelän meno muutenkin. Saispa järjestymään sen 2 viikkoa edes. https://t.co/31vSyuHzyf

MtJ
2 days ago

Kaksi käkeä pistää duettona meneen. Niillä on vissiin joku valtataistelu. Luulis että pesiä riittää, mutta nyt on kova mittelö menossa.

1
0
4
MtJ
2 days ago

Sen sijaan esimerkiks punasotkan rauhoitus on sinällään täysin asiallinen. Kuten nokikanankin. En edes tunne yhtään metsästäjää, jolla olisii tarkoitus metsästää näitä. Punasotka on muutenkin jo rauhoitettu valmiiksi, kuten nokikanakiin.

0
0
0
MtJ
2 days ago

Minkin rautapyynti on tehokas pyyntimuoto, jossa eläin kuolee välittömästi. Rautoja pystyy käyttämään alueilla, jossa on muuten vaikea pyytää minkkiä, mutta ei enää, jos on pakko varoa rauhoitettua hilleriä, joka on minkin kanssa samankokoinen.

1
0
0
MtJ
2 days ago

Quoted @MaasTul

Uutissuomalainen: Valtaosa suomalaisista kieltäisi uhanalaisten lajien metsästyksen https://t.co/BoWkgwYjzS

Hillerin metsästyksen kielto lopettaa samalla minkkien rautapyynnin, joka lisää petojen saalistusta myös uhanalaisille sorsalajeille rajusti. Ei riitä enää keinoja pyytää minkkejä. Asiat on usein yksinkertaisia, kun rauhoitetaan, jos mieleen tule, että mennään ojasta allikkoon. https://t.co/ZdSdhwcjsD

2
0
3
Next Page