Nilliskä 🐞

Nilliskä 🐞

@LeppNii

Followers490
Following354

Kotihiiri, jonka sydämen täyttää ihana nuorimies🧑, pullukka kotikissa 🐈 ja muutama erityislaatuinen ystävä 😍 muuten turha duunari 🤘 rakastaa kukkia 💐

Hyvinkää, Suomi
Joined on January 05, 2018
@LeppNii Statistics

We looked inside some of the tweets by @LeppNii and found useful information for you.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
an hour
Average replies
1
Average retweets
0
Average likes
3
Tweets with photos
6 / 100
Tweets with videos
6 / 100
Tweets with links
0 / 100
Fun Fact

The USA's 141.8 million accounts represent 27.4% of all Twitter users.

Naapurikin nauroi tota kissaa 🐈 kun täällä käynyt 😄

0
0
1

Kissa on iha pönttö 😆😂 nuolla lupsuttaa mun hiuksii taas. Jos ei kynsii ni hiuksii sitten 😄

2
0
5

Jos tekis vähä iltapalaa ja painuis pehkuihin. Aamulla ajoissa ylös ja kuskaamaan isää Tammelaan. Joten, kello soimaan ⏰ lauantaina 🙄 hyvästit pitkät unet 🥱

1
0
6

Tunti siinä minimissään menee kun yhtiön nurmet kastelee. Helteillä meni 1.5h iha helposti. Ei se ihan korpuksi onnex ole päässyt. Saisi kyllä sataa 💦

0
0
1
Kävin ostaa vähä terassiöljyä. Jos huomen illalla tai sunnuntaina sutisin terden https://t.co/X6z1yUo1y1

Kävin ostaa vähä terassiöljyä. Jos huomen illalla tai sunnuntaina sutisin terden https://t.co/X6z1yUo1y1

Mutta joo. Tämmöselle isä sitten kumartaa. Kohta varmaan en saa enää edes mennä isälle ettei broidi vaan suutu. Tai ettei vaa auto ole tiellä jos itse Hra sattuu tulee pihaan. Semmosestaki on tullu kitinää. Ei paljo voi "sukulaisista " hurrata. Että jippii.

0
0
1

Ja haluutteko tietää miks se tempas mua. Siks, ku mä menin hakkaamisen väliin ku se potki muijaansa lattialla. Näin kova kaveri se on. Raukka paska, hakkaa muijaa ja lapsia. Ainaki mua ku olin lapsi. Omilta lapsiltaan taitaa jo nukyään saada takas.

2
0
2

Ei mee ihan tasan nää jutut. Ja kyllähän mä lapsuudesta muistan kuinka veli kuristi isää, löi petkeleellä oven läpi ku koitti lyyä isää sillä päähän. Pätkiny muijaansa turpaan ja muakin tempassu ku oon ollu 11v nii et lensin pitkin lattiaa. Mutta tää,tää se on kova kaveri.

1
0
2

Tää on nii vitun uskomatonta ettei järki jaksa ymmärtää. Ja mitä isä saa pojaltaan vastineeksi. EI MITÄÄN. Ei edes et ois poika käyttäny isäänsä lääkärissä ku työttömänä maannu. Sen sijaan mä olen joutunut olee pois töistäni kun isää on pitänyt kuskaa lukemattomat kerrat lekuriin

1
0
2

Broidi säästää pitkän pennin ku ei tartte maksaa vuokraa tallista ku vie vaan isälle lisää ja lisää roinaa. Mutta sitten, ku ois yks nurkka tyhjänä, ni edes sitä isän ei sais antaa rahaa vastaan muulle käyttöön ettei vaa viedä broidilta tilaa ettei suutu.

1
0
2

Enpä oo pyytänytkään. Enkä tarvii mitään. Mutta jumalauta et miten voi broidi "omistaa" isän ok-talon ja tontin. Määrää siellä ku herra. Isä ei oo niiku mitään. Eikä sillä oo mitään sanavaltaa OMASSA kodissaan.

1
0
2

Mä autan isää, hoidan KAIKKI sen juoksevat asiat, kyytiin paikasta toiseen, haen korvaukset, käyn lääkärissä sen kanssa joka kerta ja oon pois töistä. Hesaa varten oon pois töistä KOKO PÄIVÄN. Saunotin isää, hoidin huushollin ja mitä mä saan. En mitään.

2
0
5

Tällä hetkellä broidi kylläkin hyötyy ilmasix isästä. Se on vuos kaudet vallannu isän autovajan, kellarin ja ulkovarastonkin omille rojuilleen. Mutta ei vahingossakaan anna isälle mitään. Ottaa kylläkin. Mulla on isällä piano. Ei muuta.

2
0
2

Ja lisäx. Yks tuttu ois halunnu vuokraa isän pihalta hetkex, kunnes saa mökkiasiat reilaan, varastorakennusta muutamille työkaluille ja grillille. Eilen asia oli ok. Tänää enää ei, koska broidi tulee suuttumaan. Isä ois siis saanu vähä rahaa.

1
0
2

Ei jumalauta 🙄 En haluis haukkuu broidii mutta vittu mikä kyrvänsyylä se on! Vetäny herneen nenään ku ois halunu viiä isän pihalta marjat ja isä sanonu et täytyy tytöltäki kysyy jos seki ottas. Isällä paha mieli tommosesta lapsellisuudesta. Hamekankaan jätkä tarttis.

3
0
9

Kyllä sais jo päivä loppua 😨

0
0
2
Ruokajälkkäri ja kahvi 💪 https://t.co/k8NLJjkccX

Ruokajälkkäri ja kahvi 💪 https://t.co/k8NLJjkccX

Aamuyöstä taas herään ku kissa punkee yrjöö 🐈 Tietää mitä illalla taas tekee. #matonpesu

0
0
2
Next Page