Butik Papilio

Butik Papilio

@ButikPapilio

Followers30
Following24

FB Butik Papilio IG @ButikPapilio Bangi Sentral Business Park Email papilio@maxxeliteventure.com

Selangor, Malaysia
Joined on August 12, 2015
@ButikPapilio Statistics

We looked inside some of the tweets by @ButikPapilio and found useful information for you.

Inside 100 Tweets

Time between tweets:
10 days
Average replies
0
Average retweets
0
Average likes
0
Tweets with photos
15 / 100
Tweets with videos
0 / 100
Tweets with links
0 / 100

Rankings (sorted by number of followers)

50. in country Malaysia and category Ecommerce

472. in country Malaysia and category Brands

Fun Fact

60% of U.S. smartphone owners now visit their favorite social networking sites on a daily basis, up from 54% in 2011.

Hi assalamualaikum semua🙋🏻‍♀️ . Kakyan nak call-out sisturr Singapore kita untuk datang ke Singapore Hari Raya Mega Sale 2019 dan temui team @butikpapilio dari 18 - 21 April 2019, start… https://t.co/56FZN2YXEC

0
0
0

Catatan baru itu umpama nafas yg baru, dihari baru, tahun baru & semangat baru. Happy Holiday, Happy New Year untuk semua dari kami team @butikpapilio . Jangan lupa datang butik harini,… https://t.co/zlLDxzTAdO

0
0
2

CATATAN HARI KE-365 . Few more hours je lagi dah nak masuk tahun baru 2019 kan. Jadikan segala dugaan & ujian 2018 sebagai titik kekuatan tau. Lepas kabus ada matahari, lepas hujan pasti… https://t.co/VjpVdsPZMH

0
0
0

Multipurpose Makeup Bag & Travel Pouch: https://t.co/celAEcCaz3 via @YouTube

0
0
0

Sorry for the long waiting. We've just restock the most demand color for this Khimar Cardigan Ernina Series. Hurry up, grab yours before it all gone . 👉 https://t.co/UQHah4z4wJ 👉 https://t.co/UQHah4z4wJ 👉 https://t.co/UQHah4z4wJ

0
0
0

RM5.50💥 RM5.50💥 RM5.50💥 . WOWWWW!! Promosi harga terkejut sempena @ShopeeMY Shocking Sales. Diskaun 88%, hanya RM5.50/sehelai untuk setiap tudung Instant Shawl Single Loop (1 Muka) HAYFA… https://t.co/f8ZeLSYisy

0
0
0
I'm selling QAISARA SERIES Instant Shawl Double Loop for RM29.00. Get it on Shopee now! https://t.co/HjB9OiYjBS #ShopeeMY https://t.co/WhAaTA3zQp

I'm selling QAISARA SERIES Instant Shawl Double Loop for RM29.00. Get it on Shopee now! https://t.co/HjB9OiYjBS #ShopeeMY https://t.co/WhAaTA3zQp

Use my referral code BUTIK263 to get RM7.00 off off your first purchase! Download Shopee now to enjoy free shipping and lowest price guaranteed deals! https://t.co/LhIFujOV8R https://t.co/ZysCh1FVgQ

Use my referral code BUTIK263 to get RM7.00 off off your first purchase! Download Shopee now to enjoy free shipping and lowest price guaranteed deals! https://t.co/LhIFujOV8R https://t.co/ZysCh1FVgQ

RM 1💥 RM 1💥 RM 1💥 . Promosi harga tak masuk akal bersempena @ShopeeMY Muslim Fashion Sales. Hanya RM1/sehelai untuk setiap Inner Silang Juwita Series. Tiada had minima ditetapkan. Promosi… https://t.co/hOSBoU4CeO

0
1
1
Use my referral code BUTIK263 to get RM7.00 off off your first purchase! Download Shopee now to enjoy free shipping and lowest price guaranteed deals! https://t.co/yO1CVKJBE2 https://t.co/VLQ22hNrvD

Use my referral code BUTIK263 to get RM7.00 off off your first purchase! Download Shopee now to enjoy free shipping and lowest price guaranteed deals! https://t.co/yO1CVKJBE2 https://t.co/VLQ22hNrvD

Restoran Raso Omak Den, Danau Kota

0
0
0

Just posted a photo @ Restoran Raso Omak Den, Danau Kota https://t.co/J6sfJGLYYb

0
0
0

Alhamdulillah, terima kasih ya Allah untuk pagi Selasa yang hebat ini💜 . Assalamualaikum sis, yg jawab salam tu Kakyan doakan anda semua dilimpahkan rezeki yang berkat dan banyak.… https://t.co/00DCELEe2e

0
0
0

#MERAH NYE MAKNGAH♦️ . Dulu masa kecik-kecik, selalu mak takutkan kite kalau pakai baju merah nanti lembu kejar…sapa yang masih buat mcmni lagi kat anak die😅😁 . Jangan takut nak pakai warna merah ni tau, sebab... https://t.co/AN1g1OUngR

0
0
0

#MERAH NYE MAKNGAH♦️ . Dulu masa kecik-kecik, selalu mak takutkan kite kalau pakai baju merah nanti lembu kejar…sapa yang masih buat mcmni lagi kat anak die😅😁 . Jangan takut nak pakai… https://t.co/nMPoF2b1vN

0
0
0

#PURPLE🍆 . Kakyan ada google tadi, die cakap kalau siapa yang suka warna ungu ni dianggap romantis, baik hati dan sukakan bunga orangnya. Warna ungu juga dikatakan sebagai happy color. Kalau tak percaya, cuba... https://t.co/5WUjTJoLNB

0
0
0

#PURPLE🍆 . Kakyan ada google tadi, die cakap kalau siapa yang suka warna ungu ni dianggap romantis, baik hati dan sukakan bunga orangnya. Warna ungu juga dikatakan sebagai happy color.… https://t.co/c82nw36ZoQ

0
0
0

←︎ →︎ slide for more . #ORANGE🍊 . Pakai tudung oren tak semestinya kena match dengan baju oren je kan? Tau tak korang boleh matchkan dengan warna Peach, warna Pink dan warna Grey jugak… https://t.co/Rmf10ZSKzx

0
0
0

MIX & MATCH COLOR IDEA #ORANGE🍊 . Pakai tudung oren tak semestinya kena match dengan baju oren je kan? Tau tak korang boleh matchkan dengan warna Peach, warna Pink dan warna Grey jugak tau . Instant Shawl Double... https://t.co/sm7jYIaS65

0
0
1

AFIFA SERIES by Butik Papilio - Style 2: https://t.co/pHyEVl9erz via @YouTube

0
0
0
Next Page